The forum is an RPG and it's based on the TV show True Blood |
| | | Търся си роднини/приятели/колеги... | |
| |
| Автор | Съобщение |
|---|
Рори

| Заглавие: Re: Търся си роднини/приятели/колеги... Чет Дек 08, 2011 5:02 pm | |
| |
|  | | Дмитрий Флориан

| Заглавие: Re: Търся си роднини/приятели/колеги... Чет Дек 08, 2011 5:11 pm | |
| |
|  | | Касиди Минкс Admin

| Заглавие: Re: Търся си роднини/приятели/колеги... Чет Дек 08, 2011 8:50 pm | |
| Търся си някой,който да ми е бил бившо гадже,да сме се разделили като приятели,но все още да прехвърчат искри помежду ни  _________________  ~~~~~~~~~~~~~~~~~  |
|  | | Рори

| Заглавие: Re: Търся си роднини/приятели/колеги... Чет Дек 08, 2011 9:05 pm | |
| Търся: -братовчедка -брат/сестра -луд чичо -враг -БФФ(едно или повече) |
|  | | Изабел Admin

| |  | | Рори

| Заглавие: Re: Търся си роднини/приятели/колеги... Пет Дек 09, 2011 1:14 pm | |
| | Изабел написа: | | Рори написа: | Търся:
-братовчедка -брат/сестра -луд чичо -враг -БФФ(едно или повече) |
И тук да ти се предложа като братовчедка.. |
Вземам те! |
|  | | Dev Constantine

| Заглавие: Re: Търся си роднини/приятели/колеги... Пет Дек 09, 2011 2:31 pm | |
| Май сърч лист:  По-голям брат или братовчед , за който да не знам, но който да знае за мен ;дд ..  Някой, който да отговаря на жалка дефиниция за "най-добър приятел" ;д Гадже. (:  И любовник хД ..  Някой, който да иска да ме убие /оставям причината да бъде по желание на този някой (: / И засега толкова ;д .. |
|  | | Дмитрий Флориан

| Заглавие: Re: Търся си роднини/приятели/колеги... Пет Дек 09, 2011 5:47 pm | |
| |
|  | | Dev Constantine

| Заглавие: Re: Търся си роднини/приятели/колеги... Пет Дек 09, 2011 7:06 pm | |
| |
|  | | | | Търся си роднини/приятели/колеги... | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|