Best drink in the world...
Елате при нас на... по хапка Wink


The forum is an RPG and it's based on the TV show True Blood
 
ИндексPortalВъпроси/ОтговориПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Екип
Latest topics
» Станете наши приятели
Нед Фев 05, 2012 8:08 am by Dev Constantine

» Промени...
Вто Яну 03, 2012 2:13 pm by Касиди Минкс

» Весела коледа и Честита нова година!
Чет Дек 29, 2011 11:02 am by Дмитрий Флориан

» Търся си другарче...
Чет Дек 29, 2011 8:19 am by Катерина Драгомир

» Нашите приятели
Пон Дек 19, 2011 7:39 pm by Касиди Минкс

» Магическото езеро
Пет Дек 09, 2011 7:38 pm by Dev Constantine

» Търся си роднини/приятели/колеги...
Пет Дек 09, 2011 5:06 pm by Dev Constantine

»  Водопада
Пет Дек 09, 2011 5:05 pm by Изабел

» Площадката за деца
Чет Дек 08, 2011 4:42 pm by Харпър Дейл


Share | 
 

 Езерцето с лебедите

Go down 
АвторСъобщение
Касиди Минкс
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Езерцето с лебедите   Чет Юли 14, 2011 12:29 pm

Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://haveabite.bulgarianforum.net
Мередит Сулес

avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Езерцето с лебедите   Чет Юли 21, 2011 2:17 pm

Мередит се разхождаше, не обичаше да стои сама в огромното имение, подарено ѝ от онзи вампир,който даваше всичко за нея. Чернокосата ходеше бавно, стъпваше с токчетата си..
Достигна до някакво езерце и седна на една пейка, като кръстоса крака. Не беше отдавна в това градче, но все още свикваше с обстановката.
Усети, че някакво момиче се приближава. За миг я погледна,но после отвърна поглед. Никога не би заговорила първа някого, падаше си малко затворена личност. Та нали бе заета да създава проблеми на родителите си? Кога имаше време да създава приятелства.
А и Мередит не вярваше в приятелството, никой не ѝ бе помогнал, когато бе изгонена от вкъщи и се скиташе, когато бе принудена да върши ужасни неща.
Отърси глава от тези мисли и се усмихна. Та нали сега имаше всичко?
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Rebecca Swan

avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Езерцето с лебедите   Чет Юли 21, 2011 2:30 pm

Русокосата вървеше бавно из града. Оглеждаше всеки един минаващ с интерес. Токчетата й потропваха ритмично. В главата на момичето се въртяха какви ли не мисли. Не се чувстваше в безопасност, след като вече знаеше какво има на този свят. Тревожеше се за себе си. Защо ? Предполагаше се защото й се живее или просто не желае да оставя сестра си сама, което бе приблизително невъзможно.
Момичето се отклони по малка затънтена пътечка. Продължи да оглежда хората все така любопитно, та дори натрапчиво. Огледа се за миг и неусетно разбра къде се намира. Познаваше това място. Като малка идваше често, за да храни лебедите, които напоследък бяха намалели.
Чу се глухо "туп" и синеоката се намери на земята съвсем близо до тъмнокосо, стройно момиче.
- По дяволите. - изруга тихо и се изправи. Изтупа дрехите си и се настани до непознатата. - Здрасти. - започна невинно.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Мередит Сулес

avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Езерцето с лебедите   Чет Юли 21, 2011 3:07 pm

Мередит огледа падналото русокосо момиче, като в началото не изразяваше нищо. След това се усмихна леко, трябваше да се прави на любезна пред човешките същества и трудно се примиряваше с това, но..
-Здравей. -Отвърна Мередит, като спокойният ѝ глас посказваше, че нито се радва нито пък не, че ще общува с непознатата.
Сините очи на вещицата севърнаха на лебедите, обичаше тези птици. Спомняше си, че в стаята ѝ като дете, нейните родители бяха изрисували такива по стените, но Мередит ги бе надраскала брутално. Усмихна се леко. Да, Мередит изглеждаше обикновенно и добро момиче, но никой не знаеше за болните ѝ фантазии, за това каква мръсница беше в леглото или пък колко жестока бе при самозащита.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Rebecca Swan

avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Езерцето с лебедите   Чет Юли 21, 2011 3:20 pm

Русокосата се смръщи, но не каза нищо. Очевидно непознатата не искаше да говори, което наведе Бека на мисълта, че момичето страда по един или друг начин. Спокойният й тон бе донякъде зловещ, без емоции, без чувства. Сините й очи се впиха в езерото. Не, не гледаше лебедите. По-скоро се опитваше да разбере тъмнокосата.
Лек, южен ветрец подуха. Косата на русокосата се разхвърча назад. Момичето затвори очи и се усмихна леко. Обичаше когато беше прохладно.
- Лош ден ? - тихият й глас прониза тишината. Любопитството на Ребека се засилваше , съзнавайки, че не е никак възпитано. Това обаче не я интересуваше от много, много време насам. Още от смъртта на родителите й. Спазваше някои маниери научени от тях, но свободният й начин на говорене си остана все същият.
Русокосата внимателно докосна крака си, за да се увери, че все пак нищо й няма, докато преждевременно чакаше отговор от непознатата, който може би нямаше да получи.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Мередит Сулес

avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Езерцето с лебедите   Чет Юли 21, 2011 3:30 pm

Мередит погледна блондинката, като в изражението ѝ отново не се долавяше каквато и да било емоция. Не обичаше да говори излишни думи, но знаеше, че непознатата нямаше да се откаже, за това предпочете да продължи разговора.
-Не. По-скоро лош живот. -Добави още по-спокойно и кръстоса крака. В очите ѝ се долавяше зловещата нотка, която караше и един вампир да се замисли преди да се опита да атакува вещицата. Замисли се дали трябва да попита русокосата просто от любезност и реши да го направи, за да не изглежда прекалено подозрително в очите ѝ. -Лош ден? -Попита на свой ред.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Rebecca Swan

avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Езерцето с лебедите   Чет Юли 21, 2011 3:39 pm

Блондинката кимна в разбиране. Не знаеше какво може да накара един човек да мисли така, но реши да не пита повече. Факт бе, че непознатата я плашеше до смърт. Тези очи, това излъчване. Всичко и подсказваше да се пази, да бяга, но на нея не й се искаше.
- Лош живот. - пошегува се момичето. Можеше да се види в детското плаче в очите, в шеговитата усмивка и развеселеното излъчване. Нещо противоположно на брюнетката, която явно не хареса шегата на Бек, а може би беше ?
Настъпи неловко мълчание. Русокосата се бе заиграла с кичур от косата си и си позволяваше някой и друг волен поглед към непознатата. Беше убедена, че при други обстоятелства щяха да се сприятелят, стига Суон да не допуска детското си поведение.
- Бека. - измънка момичето и подаде ръката си съвсем внимателно, сякаш щеше да стане нещо ако се здрависаше с тъмнокосата.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Мередит Сулес

avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Езерцето с лебедите   Чет Юли 21, 2011 3:52 pm

Вещицата погледна ръката на непознатата, присви очи, но миг след това се усмихна. Това бе рядко явление. В повечето случаи всички виждаха Мередит с онази безизразна маска, която се бе научила да използва ден след ден още от дете.
Пое ръката на блондинката и я погледна право в очите; това бе способно да те накара да се разтрепериш, но Мередит наистина нямаше лоши намерения поне за сега.
-Мередит. -Каза името си бавно и благозвучно. Отдръпна ръата си и погледна пейката на която бе седнала, имаше място и за човешкото момиче. -Ако искаш седни.. -Допълни, макар това да звучеше повече властно..
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Rebecca Swan

avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Езерцето с лебедите   Чет Юли 21, 2011 4:00 pm

Погледа на Ребека се заби в земята. Странно място да се настани при положение, че до нея имаше доста свободни пейки. Подсмихна се леко и бавно се изправи. Знаеше, че не е разумно да обува токчета след като не отива някъде по работа. Въпреки, че крачеше грациозно с тях, често бе твърде непохватна. Често й се случваше да се озове на земята в много неподходящ момент. Това бе един от многото й недостатъци. Не биваше да става дума за странните й фобии, които така или иначе не успя да преодолее след толкова години. Кой би се страхувал от кръвта - никой.. Именно, нейните страхове бяха налудничави и все пак факт. Просто й прилошаваше.
- Приятно ми е. - отговори звънко и се настани на пейката до тъмнокосата. Бека осъзна, че Мередит имаше още по завладяващи черти когато се усмихваше. това неусетно накара усмивката на Суон да се лепне на лицето й.
- Откъде си ?- започна по ентусиазирано. Имаше толкова много въпроси към непознатата.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Мередит Сулес

avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Езерцето с лебедите   Чет Юли 21, 2011 4:09 pm

Мередит гледаше напред, изглеждаше доста сериозна, но всъщност това беше част от нейната визия -да всява нелофко чувство в околните. Блондинката я попита от къде е.
-От доста далеч. Тук съм по работа. -Можеше и така да се нарече, допълни на ум вещицата. Да, танцуваше в барове, разбира се, не на пилон. Убиваше, макар това да не бе типично за вещиците и вещерите.. Но Мередит.. тя просто бе отрасла с това възпитание; родителите ѝ искаха да е добра и именно това я подтикваше към жестокостта. -Ами ти?
Чак след последните думи, черннокосата се обърна към блондинката и се взря в лицето ѝ. Можеше да прочете целия ѝ живот,като получаваше несъзнателни видения, но се въздържа да покаже, че вече знае почти всичко за човека пред нея.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Rebecca Swan

avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Езерцето с лебедите   Чет Юли 21, 2011 4:20 pm

Ребека кимна. Намираше момичето до себе си за доста потайна и същевременно интересна личност. Не знаеше какво е преживяла и беше почти убедена, че не иска да знае. Любопитството на всеки имаше граници, а това на русокосата достигна своята твърде бързо. Доста необичайно за любопитното същество.
- От тук съм . - заяви простичко. Гордееше се с това градче макар и да ставваше все по-странно и по-странно. Това което се случваше в него не й харесваше, вампири, вероятно и върколаци. Какви ли не създания. Хората драстично намаляваха, а Бека можеше само да гадае кога ще дойде нейният ред.
- С какво се занимаваш ? - попита накрая.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Мередит Сулес

avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Езерцето с лебедите   Чет Юли 21, 2011 4:38 pm

-Танцувам. -Отвърна Мередит. -Не съм стриптизьорка, ако това ще си помислиш.
Повдигна вежда и преценяваше изражението на човешкото момиче. Кръстоса крака на другата страна.
-Значи и тук има вампири .. -Каза, като усещаше мислите на девойката. Да, не можеше да ги чете, но усещаше.. Най-силното ѝ сетиво, а именно-шостото чувство, винаги помагаше на Мер.
Знаеше, че събеседничката ѝ ще я погледне странно, но за Мередит това не се случваше за пръв път.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Rebecca Swan

avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Езерцето с лебедите   Чет Юли 21, 2011 4:48 pm

Момичето поклати глава. Не си бе помисляло, че Мередит е стриптизьорка. Ни най-малко. Обичаше да преценява хората и бе наясно, че тъмнокосата не е способна на това. Е, вероятно беше, но просто имаше капка гордост. Въпреки, че Бека бе танцувала веднъж в такъв клуб. Беше, за да помогне на приятелка да запази работата си, но не се гордееше с това и въпреки всичко крачеше гордо по улиците на градчето.
- Аз.. Не съм. - поклати леко глава в знак на отрицание. Страхуваше се от непознатата малко или много. Дори да го бе помислила нямаше да си признае. Макар, че бе ходила на няколко урока по бокс през последните си години живот, отказваше дори да си помисли, че може да я нарани по някакъв начин. Толкова властна и своенравна жена. Бека не би помислила дори да се заяде с нея. Въпрос на чисто оцеляване.
- Ти .. Ти прочете мислите ми ? - повдигна озадачено вежда.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Мередит Сулес

avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Езерцето с лебедите   Чет Юли 21, 2011 5:04 pm

Мередит се засмя и се усмихна някак плашещо.
-Не, не ги прчетох. Усетих ги. Различно е. -Всъщност Мередит го намираше за едно и също, но знаеше разликата. Огледа блондинката подробно и отново спря небесно сините си очи на ицето на момичето. Знаеше, че хората я мислеха за властна кучка.. Е, Мередит вярваше, че е и двете. Всъщност тя обичаше да чете страха в очите на околните. Сега обаче нещата стояха различно. Тя ненавиждаше само свръхестествените същества, но към хората имаше известна доза уважение.
-Да не би някой вампир да те е нападнал? -Полююбопитства Мередит. По-скоро искаше да си намери повод да се заяде с някой кръвопиец, но това е отделна тема.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Rebecca Swan

avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Езерцето с лебедите   Чет Юли 21, 2011 5:15 pm

Русокосата отново поклати глава. Не беше срещала вампир досега и до известна степен това беше.. добре. Страхуваше се от тях и то не защото щяха да я убият или да пият от кръвта й. Страхуваше се от фактът, че ще са последното нещо, което ще види. Като цяло ги мислеше за чудовища без място за по-различен довод. Просто не й допадаше начина им на живот. Вероятно щеше да промени мнението си щом срещнеше някого, но съмненията й щяха да останат все така объркани и разногласни.
- Това е.. Добре. - обясни тихо съзнавайки, че има и по-важни неща от вампирите. именно момичето до нея. какво се очакваше да бъде ? Четец на мисли, някоя вещица, върколак или зомби ? Русокосата не бе запозната особено добре с "вълшебния" свят. Не беше сигурна, че иска да се запознава.
- Не ме е нападал никой. - отбеляза накрая макар й да бе отговорила на въпроса й още по-простичко. - А ти какво си по-точно ? - присви очи оглеждайки момичето с видим интерес.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Мередит Сулес

avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Езерцето с лебедите   Чет Юли 21, 2011 5:22 pm

Мередит се облегна назад на пейката и прокара ръка по косата си.
-Медиум.. Вещица.. Жрица.. Наречи го както искаш.. -Щеше да запази тайната, че беше по-силна от останалите вещици и едната причина бе произхода ѝ, а другата -голямата огърлица, във формата на приплеп, на врата ѝ. Силите на 1000 мъртви вещици помагаха доста на Мередит в делата ѝ. Самата власт, която излъчваше чернокосата подсказваше, че ще бъде глупаво, ако я нападнеш без да си запознат със силите ѝ.
-Мисля, че очакваше това, нали? -Попита Мередит, но не гледаше към момичето, а отново към лебедите.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Rebecca Swan

avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Езерцето с лебедите   Чет Юли 21, 2011 6:06 pm

- В този град се налага да очаквам всичко. - подсмихна се момичето и небрежно повдигна рамене.Имаше й други, по-ужасяващи предположения за Мередит, но тя се оказа възможно най-доброто и въпреки това излъчването й продължаваше да е все така плашещо. Бека не беше съвсем сигурна какъв театър играеше чернокосата, но така или иначе не искаше да любопитства. През мислите й бяха преминали толкова много предположения. Всяко по-странно от другото.
Момичето се отпусна на пейката и затвори очи повдигнала глава към небето. Ветрецът продължаваше да охлажда тялото й малко или много. Беше приятно макар й за кратко. Всичко се повтаряше отново и отново и отново на интервал от три-четири минути. Това обаче започваше да предвещава бавното, но сигурно свечеряване. Слънцето бавно се покриваше зад пространството, а на негово място съвсем скоро щеше да изгрее голямата луна. Цяла или половинчата беше истинска мистерия за момичето.
- Такава ли си се родила ? Имам предвид.. Вещица . - уточни русокосата и рязко отвори очи, за да извърти глава и да погледне тъмнокосата.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Мередит Сулес

avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Езерцето с лебедите   Чет Юли 21, 2011 8:21 pm

-Всички вещици се раждат така.. Трудно е да превърнеш обикновен човек във вещица. Повечето мислят, че е невъзможно, но си има някои трикове, но пък струват доста скъпо за вещицата, която прави ритуала. -Мередит се усмихна. -Повечето вещици имат само един родител-вещер. При мен и майка ми, и баща ми са. Поне стократно по-силна съм от останалите, като не броим и допълнителните екстри. -Изражението ѝ отново стана напълно безизразно и не допускаше дори черта, която да показва стритото задоволство от този факт.
Мередит бавно извъртя главата си към блондинката.
-Мисля, че ме подценяваш. -Тонът ѝ беше леден, предизвикателен и обиден едновременно.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Rebecca Swan

avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Езерцето с лебедите   Чет Юли 21, 2011 9:30 pm

Момичето замръзна на място щом чу леденият й тон. Съдържанието на изречението я бе стъписало още повече. Запази спокойствие макар й очите й да шареха притеснено ту към лебедите, ту към чернокосата. Леката усмивка пробяга по лицето й в знак на примирие.
- Аз.. Не, нищо подобно. - започна равно и тихо. Не можеше вечно да се страхува от фактът, че ще я нарани по-силно създание. Бека също бе силна. Макар и само психически. Това никога не е спирало момичето да казва каквото мисли. Защо трябваше да се страхува сега ? Като се имаше в предвид, че русокосата наистина не мислеше това за вещицата. По-скоро смяташе историята й за пресилена. Въпреки, че не знаеше колко по-силна може да е от останалите, Бека мислеше, че преувеличава поне мъничко.
- Не те подценявам. Просто смятам, че все пак преувеличаваш, но коя съм аз, за да казвам ? - каза ледено, само за да прикрие неразположението, което изпитваше около непознатата.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Мередит Сулес

avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Езерцето с лебедите   Пет Юли 22, 2011 8:41 am

На лицето на Мередит се изписа леко раздразнение, в очите ѝ пробягна лек гняв, но тя бързо успя да прикрие всичко с още по-ледена усмивка.
-Преувеличавам? -Попита уж невинно, но си личеше нотката, с която казва това. Изправи се бавно и грациозно, като погледна вече издигащата се луна. Направи две крачки, токчетата ѝ отекваха във вече празния парк. Затвори очи и в следващия миг се появиха облаци, гъсти и доста черни, макар да се различаваха единствено, когато се приближат до луната. Самата луна придоби кървав цвят. Започна да вали ситен дъжд а вятъра се промени и стана по-силен и бърз. Мередит можеше още доста неща, но предполагаше, че това е достатъчно, за да покаже на блондинката, че не преувеличава ни най-малко.
Обърна се, като макар да валеше, дъждът не я мокреше.
-Не мисля, че преувеличавам, но какво мислиш си е твоя работа -Вдигна рамене Мередит..
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Rebecca Swan

avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Езерцето с лебедите   Пет Юли 22, 2011 12:53 pm

Русокосата се стъписа. Тялото й потръпваше при всяко едно докосване на капчиците дъжд. Не знаеше защо вещицата го прави. Защо се доказва след като мнението на Бека нямаше никакво значение. Момичето, често говореше прибързано макар и наистина да мислеше. Просто не дообмисляше всичко, което я поставяше в трудни ситуации..
- Какво трябва да значи моето мнение, Мередит ? Аз просто ... - млъкна. Не знаеше какво повече да каже. Не беше наясно този свят. Всичко й се струваше объркващо и нереално. Не можеше да продължава така. Може би трябваше да стане част от този свят. може би трябваше да се превърне в нещо, което все пак не разбира, само за да оцелее. Или по-скоро, за да не полудее. та тя бе просто едно крехко създание, не преживяла загубата на родителите си, бе останала съвсем сама с малкото роднини, които все пак не разговаряха с нея.
- Тръгвам. До скоро. - измърмори и стана от пейката. С бърза крачка тръгна по познатата пътечка към малката си къща.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Мередит Сулес

avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Езерцето с лебедите   Пет Юли 22, 2011 3:11 pm

Мередит се засмя.. злокобният ѝ смях се чуваше далеч. Тя знаеше колко стъписана бе блондинката и все пак я остави да си отиде,което не бе в нейн стил. Тънките токчета на брюнетката зазвучаха, докато тя вървеше в тихия дъжд, който започна да спира и да чезне.
Да, никой не знаеше за болните фантазии на Мередит, за това каква мръсница в леглото е и колко властна беше тя.. Успяваше.. да, тя успяваше да оцелее сама, без чужда помощ и милостиня. Имаше всичко нужно и обичаше страха на другите.. Но днес, днес не ѝ бе до това, реши да се прибере и да прекара първата не кървава вечер от месеци насам.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Езерцето с лебедите   

Върнете се в началото Go down
 
Езерцето с лебедите
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Best drink in the world... :: Бон Тон :: Парка-
Идете на: