| | |
| Автор | Съобщение |
|---|
Изабел Admin

| Заглавие: Re: Водопада Чет Сеп 08, 2011 9:12 pm | |
| Изкисках се на думите му въпреки,че не си беше много за смях.Усмихнах се и дори се приближих към него. - Не ти бягам... - казах палаво.Задъвках долната си устна.Знаех,че между мен и него..няма да стане нищо.Никога няма да има нищо.Исках да се отдръпна,но не го направих.Само отклоних поглед.Това май се случваше доста често тази нощ.Ох..в какво се забърках. - Та значи..Суки...ти е...гадже? - "Глупачка!Какви ги дрънкаш?Това дори не те засяга!" - казах си.Наистина..това не ме засягаше,но го направих за да имаме някаква тема. - Ох ..мм не исках да кажа това... _________________ Обича ме , не ме обича, обича ме, не ме обича, обича ме ... не ме обича? Това листенце не се брои... |
|  | | Ерик Нортман

| Заглавие: Re: Водопада Чет Сеп 08, 2011 11:05 pm | |
| Поклатих глава. -Не,тя е много мила и се грижи за мен... тя познава доста от вампирите,които аз не помня и ми помага и с тях. Усмихнах се и повдигнах брадичката й така,че да ме погледне в очите. -Не помня какъв съм бил преди,но искам да разбера всичко за теб.За светът около мен и за всички проблеми които съм създал и да ги оправя,ако мога. Пуснах я и се отдалечих,застанах до брега и се облегнах на една скала. |
|  | | Изабел Admin

| Заглавие: Re: Водопада Пет Сеп 09, 2011 11:17 am | |
| Почнах да плувам около него.Той спомена,че иска да знае всичко за мен и там други неща.Простенах.Да знае всичк оза мен...е моята история не беше от най-приятните,а и не бях от хората които обичат да споделят.Но ние с него май го бяхме ударили на споделяне...можеше да му разкажа нещо друго за моя милост. - За мен...аз съм Изабел..едно обикновено осемнадесет годишно момиче.Имам сестра Касиди и малка братовчедка Сали която ме побърква с филми за вампири,върколаци...абе филми на ужасите.Обичаш ли филми на ужасите?Ммм и като бях малка родителите ми умряха...в катастрофа - изрекох.Това стигаше.А и това беше главното за мен.Направих още няколко кръга около него. - За светът...тук не мога дати помогна...Не знам много... - избъбрих набързо.Май трябваше да взема да млъкна. _________________ Обича ме , не ме обича, обича ме, не ме обича, обича ме ... не ме обича? Това листенце не се брои... |
|  | | Ерик Нортман

| Заглавие: Re: Водопада Чет Дек 08, 2011 11:39 am | |
| -Съжалявам за родителите ви... Казах смирено и се вгледах във водата.Не помня нищо за моите родители,а как искам да помня поне малко. -Не знам дали ги харесвам...може някой път да гледаме заедно,тъкмо ще се запозная със сестра ти и Сали.-усмихнах се.Исках да разведря обстановката,но не знам как. -Искаш ли да отидем другаде? Става студено и може да настинеш. Излезнах от водата и светкавично се облякох,след това се върнах при нея и й подадох ръка,за да й помогна да излезе от водата. |
|  | | Изабел Admin

| Заглавие: Re: Водопада Чет Дек 08, 2011 5:44 pm | |
| Не,че имах нужда от помощ,но пех ръката му и той ме издърпа от водата.Наистина ставаше по-студено.Отидох до дрехите си и бързо се облякох...е естествено не толкова бързо колкото него. Погледнах го и се усмихнах като се зачудих къде може да отидем.Градчето не беше толкова голямо,а и всички се знаеха.Това,че ъм...съм ходила във вампирския бар и,че се мотая с него щеше да се разнесе доста бързо наоколо всички щяха да ме гледат сякаш съм някоя паднала от Марс и сякаш всеки момент ще ги изям...,но това не ме интересуваше. - Къде предлагаш да отидем? - попитах го накрая.Можехме да отидем в къщата на сестра ми в която ходех от време на време,но ако Каси беше там не исках да я тормозя...да и се натрапвам или нещо.Все пак аз живеех у Куин...е май нямах едно място на живеене. _________________ Обича ме , не ме обича, обича ме, не ме обича, обича ме ... не ме обича? Това листенце не се брои... |
|  | | Ерик Нортман

| Заглавие: Re: Водопада Чет Дек 08, 2011 7:03 pm | |
| Повдигна ръмене и се зачудих. -Някъде на топло.Цялата си мокра и бързо ще изтинеш. Казах и също се усмихнах.Свалих якето което Суки ми даде,май каза,че е на брат й, и го наметнах на ръменете на Изи.Така щеше да е малко по-добре. -Ако си гладна да идем да хапнеш някъде...ако искаш. Не знам какво да кажа,а усещам как слънцето скоро ще се покаже и аз ще стана на огнена факла.Каквото и да правим,ще трябва да е бързо. |
|  | | Изабел Admin

| Заглавие: Re: Водопада Пет Дек 09, 2011 7:05 pm | |
| Погледнах го и после погледнах нагоре.Скоро щеше да се съмне и той щеше да отиде там където ще отиде за да се скрие от слънцето и един Бог знаеше дали довечера щях да го видя,а аз трябваше да взема да се наспя защото не бях спала от дни и целия ми режим е беше объркал. - Ами...къде предлагаш да отидем?Иначе...не съм много гладна. - усмихнах му се.Сетих се,че той беше казал,че аз,той и Сали може да гледаме някой път филми на ужасите...Може би ако той искаше довечера. - Ам ако искаш може довечера да дойдеш да гледаме....филми на ужасите колкото и да не ги обичам...Куин ще те покани...после пък ще излезне с нейната си групичка...и така.
_________________ Обича ме , не ме обича, обича ме, не ме обича, обича ме ... не ме обича? Това листенце не се брои... |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |