| | | Ирландското кафенето на ъгъла | |
| | Автор | Съобщение |
|---|
Касиди Минкс Admin

| Заглавие: Ирландското кафенето на ъгъла Чет Юли 14, 2011 4:52 pm | |
| |
|  | | Касиди Минкс Admin

| Заглавие: Re: Ирландското кафенето на ъгъла Сря Дек 07, 2011 9:15 pm | |
| Беше късно след осем часът вечерта когато влязох в ирландското кафе,хубавото му беше,че е оригинално.Поздравих собственикът му,Ангъс,не много висок и пълен ирландец,червеникава коса и леко оплешивяващо теме,който все бързаше за някъде.Той винаги имаше цигара в устата си,а понякога под гъстият мустак се мяркаше и лула.Седнах на бара и жената,Илейн,дъщерята на Ангъс,ми наля обичайното.Не обичам да пия когато съм на работа,но какво да се прави,трябваше да изглеждам като нормална посетителка,а не като търсеща информация съживителка.Просто си стоях там и чаках Ангъс за малко информация.Той винаги ми е помагал.Но вместо собственикът,към мен се присъедини непознат мъж. _________________  ~~~~~~~~~~~~~~~~~  |
|  | | Zac

| Заглавие: Re: Ирландското кафенето на ъгъла Сря Дек 07, 2011 9:38 pm | |
| Когато не бе на работа, Заккари все се забавляваше. Бе или в някой бар, или на среща, или на плажа, където пък ходеше не толкова, за да се забавлява, отколкото да се успокои. Е, тази вечер излезе от работа по-рано и скоро бе в Ирландското кафене. Вярно, че се намираше на другия край на града, но пък там сервираха най-доброто кафе в града. Както и най-добрия алкохол, който пък пазеха за специални клиенти. - Чаша уиски. - поръча на барманката с плътен и равен тон, след като седна на бара до някакво момиче. Започна да си "играе" с ключовете на колата си, загледан в тях, докато чака поръчката му да пристигне. За миг се изкуши да погледне към дългокраката госпожица до себе си. Да, освен качествения алкохол, Зак харесваше и красивите жени. А тази до него просто нямаше как да не ти хване погледа. - Заповядай! - мислите му бяха откъснати от нежния глас на барманката. Зак плати питието си още на момента и й се усмихна. Отпи първата глътка, и, вече сигурен, реши да заговори жената до себе си. - По работа ли сте тук или на среща? - попита и се усмихна. Забеляза, че след като седна до нея, тя се изненада и го погледна, сякаш очаква някого. Значи определено не бе дошла тук, за да се забавлява.
|

| Заглавие: Re: Ирландското кафенето на ъгъла Сря Дек 07, 2011 10:06 pm | |
| Усмихнах се след като отпих глътка от питието си,като се преструвам,че е алкохол. -Разпускам след работа.-усмихнах се и видях,че заведението вече започва да се пълни с обичайните си клиенти.Влязоха и двама вампира. Може би от тях щях да изкопча някаква информация за проклетият Риджинс. -Ами ти,страннико? Усмихнах му се услепително и го погледнах палаво.Определено сладур,но беше човек,а аз не мога да забъркам повече хора в тази каша,най-вече сестра ми.Та тя дори не знае за новата ми работа и защо изчезнах няколко месеца. -На среща или просто разпускаш?-завъртях се леко към него. _________________  ~~~~~~~~~~~~~~~~~  |
|  | | Zac

| Заглавие: Re: Ирландското кафенето на ъгъла Сря Дек 07, 2011 10:17 pm | |
| Зак опъна ръце и се огледа със странно изражение, като спря погледа си на чашата си. - Явно разпускам.. - усмихна се. Погледна я. Съвсем бе забравил да се представи. Не че имаше особен смисъл, след като след няколко минути щеше да си тръгне, но предпочиташе компанията му да е поне малко "раздвижена". Мислеше, че ще постигне целта си, като... говори с нея.. - Аз съм Зак, между другото! - усмихна се някак неловко, заради забавянето и подаде силната си длан, за да се здрависат..
|

| Заглавие: Re: Ирландското кафенето на ъгъла Чет Дек 08, 2011 8:51 am | |
| -Аз съм Касиди. Приятно ми е да се запознаем. Хванах ръката му и леко я стиснах,той направи същото.Имах чувството,че голяма топла лапа държи ръката ми,но чувството отмина щом се пуснахме.Беше приятно,няма да отреча. -Къде работиш? Попитах го защото не намерих за какво друго да се хвана.Макар,че като го гледам и на него не му се говори на тази тема,или греша.Аз на примерно си харесвам работата,като изключим работата с немъртвите,изкарвам доста добри пари.Погледнах часовникът си и когато вдигнах очи видях иззад Зак,как Ангъс ме вика с ръка. -Ще се видим пак,Зак. Казах и станах от стола,минах покрай Ангъс и хванах малката бележка която стърчеше от джоба на собственика,кимнах му за довиждане и излязох от заведението.
_________________  ~~~~~~~~~~~~~~~~~  |
|  | | | | Ирландското кафенето на ъгъла | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |