Best drink in the world...
Елате при нас на... по хапка Wink

The forum is an RPG and it's based on the TV show True Blood

ИндексPortalВъпроси/ОтговориПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Вход
Потребител:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Екип
Latest topics
» Станете наши приятели
Нед Фев 05, 2012 10:08 am by Dev Constantine

» Промени...
Вто Яну 03, 2012 4:13 pm by Касиди Минкс

» Весела коледа и Честита нова година!
Чет Дек 29, 2011 1:02 pm by Дмитрий Флориан

» Търся си другарче...
Чет Дек 29, 2011 10:19 am by Катерина Драгомир

» Нашите приятели
Пон Дек 19, 2011 9:39 pm by Касиди Минкс

» Магическото езеро
Пет Дек 09, 2011 9:38 pm by Dev Constantine

» Търся си роднини/приятели/колеги...
Пет Дек 09, 2011 7:06 pm by Dev Constantine

»  Водопада
Пет Дек 09, 2011 7:05 pm by Изабел

» Площадката за деца
Чет Дек 08, 2011 6:42 pm by Харпър Дейл

Share | 

Във бара...

Предишната тема Следващата тема Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Изабел
Admin

ПисанеЗаглавие: Re: Във бара...   Вто Юли 19, 2011 10:24 am

Намръщих се.Каси знаеше колко мразя да въвличам другите хора в проблеми и неприятности.
-Кас..знаеш,че не обичам да въвличам другите в неприятности...-обесних на сестра си за пореден път.Щом видях обаче изражението на лицето и.
-Не..не ме гледай така...ох добре.Но..ще стоиш до мен.Ако нещо стане...не искам ти да пострадаш.Разбираш ли ме?Ще гледам аз да попадна в ръцете на врага,а ти бягай..-говорех глупости,но не исках сестра ми да пострада зареди мен.Надявах се да не ми противоречи.Погледнах я с умолителен поглед.С малко късмет...можеше и двете да оцелем или поне тя.Надявах се поне тя...аз и без това не бях кой знае от колко голямо значение за този град,но тя...доста хора я обичаха според мен и Сам.Вършеше си работата добре,а и имаше уникална дарба за която малко хора знаеха.
-Сам има ли някакъв шанс да се справиш без нас довечера?-попитах го.Той ме погледна изненадано.Естествено нямаше да му кажа,че сме намислили да ходим до вампирския бар.Щеше да се опита да ни разобеди.Бях отишла последната нощ доста по-късно от колкото трябваше да свършим работа,но все пак...реших да го попитам.Нещо ми говореше,че ще ни иска за довечера.Много работа.Ще му трябват хора.Някои идваха тук за да пийна по едно..две..или повече.Други да си хапнат,а трети...е трети идваха зареди момичета като мен и сестра ми,а аз точно такива ги ненавиждах.

П.п:Пак ми спря нета..;х и добро утро
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Афродита Ля Нуит

ПисанеЗаглавие: Re: Във бара...   Вто Юли 19, 2011 2:29 pm

Когато момичетат се отделечиха Афродита почна да мисли за свой си неща. Обаче този път гледаше мислите й да не са толкова... открити. Почна да подслушва двете момичета. Къде щяха да ходят? Нямашеда я интересува ако ходеха открито, но те говореха с недомлъвки. Щяха да правят нещо нередно. А и онова момиче... не сервитьорката другото миришише на вампир. Не беше вампир, но миришише на такъв. Скоро е била около вампири. Ако ги проследи и намери къде се събират вампири щеше да е интересно. Хапна от картофките и пийна от текилата. Днес беше хубав ден за нея.
Касиди Минкс
Admin

ПисанеЗаглавие: Re: Във бара...   Вто Юли 19, 2011 3:30 pm

Сам кимана на Изи.Той имаше още две сервитьорки и щеше да ги викне тях,но това да ходим там все още не ми звучеше добре,а това,че Изи се опитваше да предпази мен изобщо ни ми звучеше добре.Но тя е вече голяма,няма как да й кажа не прави това или не прави онова.Въздъхнах тежко и се предадох.
-Отиваме двете,но ще минем по главният път.Не ми се ходи из гората особено по тъмно.Не знаеш,кой или какво ще ти изскочи на среща!
Сам се обади на онези момичета,и тъкмо на време,смяната ми свършваше.Все пак може да имаме още няколко часа слънчева светлина,но ще ходим някъде с много хора,не искам да смърдя на пържено месо и цигарен дим.
Вижте профила на потребителя http://haveabite.bulgarianforum.net
Изабел
Admin

ПисанеЗаглавие: Re: Във бара...   Вто Юли 19, 2011 8:17 pm

Въздъхнах.Щом сестра ми се съгласи на онова и аз трябваше да се съглася за главния път.
-Да...,но да минем през вас да се оправим и да взема якето...-все пак ние отивахме за да върна на вампра якето,а не за друго.Сам се беше съгласил да ни пусне,а и тук не можехме да работим само ние особено за заплатата която ни даваше.Дарих го с една от най-хубавите си усмивки.
-Хайде сестро...-подканих аз Каси.Казахме си по едно "чао" с приятелите ни и излезнахме от заведението,а после се запътихме и към домът на сестра ми.
Харпър Дейл

Местожителство: София

ПисанеЗаглавие: Re: Във бара...   Вто Дек 06, 2011 3:15 pm

Влязохме в заведението и се огледах,мирисът на човешка паплча беше силен,а в допълнение се долавяше уханието на пържени картофки и някакво месо.Поех си дълбоко въздух и се запътих към едно от сепаретата.Когато седнах погледнах Сю и се усмихнах:
-Ти ще си поръчаш ли нещо?Аз черпя!-засмях се..."Аз черпя" леле че съм баровец.Сервитьорката дойде и си поръчах бургер,след това се обърнах в очакване към Сю.
Сю.

ПисанеЗаглавие: Re: Във бара...   Вто Дек 06, 2011 3:31 pm

В заведението имаше доста хора - както обикновено - които си говореха.С Харпър се настанихме в едно сепаре.Зачудих се какво да си поръчам тъйкато хем бях гладна хем не ми се ядеше...
Докато мислех върхо този труден въпрос към нас се приближи едно русо момиче.Погледнах я,а очите ми се впиха в нейния за миг,а после погледнах харпър.
- За мен...един бургер и пържени картофки...и кола. - поръчах си и се загледах във върколака чакайки той да си поръча.Беше мило от негова страна той да..плати.Поне на мен ми допадаше тази идея. - Е какво мислиш?
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Във бара...   Вто Дек 06, 2011 3:37 pm

Усмихнах се и се облегнах
-Ами...нищо не мисля...Ти?-не знаех за какво говорим...всъщност не я бях слушал много,типично за мен...Като се разсея и нищо не чувам...Или чувам само това което искам.Бяха пуснали една много хубава песен,на любимата ми група,но беше проклета балада....Кка мразех балади...Винаги те депресират особено ако текста им си заслужава.Леле какви глупости си мислех.ПОнякога имах чувството че някой или нещо мисли вместо мен....
Сю.

ПисанеЗаглавие: Re: Във бара...   Вто Дек 06, 2011 3:42 pm

Той излежда хич не беше в тази вселена.Поклатих глава ядосано и не дадох коментар.Просто си зачаках поръчката.Не след дълго русокоската ни я донесе.Отново си разменихме едни такива погледи...имах чувство,че тя гледа в мен.
Взех си от картофките,а после отхапах от бургера и накрая отпих от колата.Беше наистина вкусно,а и обичах вредната храна.
Добре,че не съм вампир...
- Ъм..след като се наядем имаш ли свободно време? - попитах леко срамежливо.
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Във бара...   Вто Дек 06, 2011 4:23 pm

Изядох бургера си бързо..даже прекалено,но глада си е глад.Погледнах я беше сладка дори докато се хранеше.Усмихнах се когато чух леко засраменият и глас.Огледах се и кимнах:
-Да...имам,но зависи какво ще правим?-беше ми любопитно...А и кой мъж с здрав разум няма да има свободно време за нея...Все пак руса,синеока...с перфектно тяло...Подсмихнах се дяволито като усетих накъде тръгват мислите ми...
Сю.

ПисанеЗаглавие: Re: Във бара...   Вто Дек 06, 2011 4:52 pm

Засмях се.Бог знае какво си мислише,но и на мен много мисли - включително и перверзни - ми минаваха през главата.
- Ами...много неща може да правим.... - казах му с загадачен,примамлив глас,а на лицето ми се появи една чаровна усмивка.Изпваих се леко и се подпрях на масата като лек осе наклоних към него.Това му разкри глетка към гърдите ми,а устните ми бързо докоснаха неговите.
Това всичкото тря около минутка-две преди отново да си седна на мястото и да отпия от колата си докато на лицето ми беше една невинна усмивка сякаш тукощо не съм направила нищо.
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Във бара...   Вто Дек 06, 2011 4:58 pm

Подсмихнах се...Дори устните й бяха уникални:
-Хайде Сю имаме си работа за вършене-"Искам да те опъна колкото се може по-бързо тъй като си адски секси"щях да пропусна да кажа това,но бях сигурен,че се досеща,станах и хвърлих една банкнота от петдесет долара на масата и я хванахз а ръка,като преди да излезем я обърнах към мен и я притиснах към тялото си:
-Не е редно да се раждат прелестни създания като теб...-усмихнах се и я целунах,плъзнах езика си между устните и търсещ нейният,изучаващ колкото се може повече от нея.

Във бара...

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Dark Power, Dark Love
» В бара на Мистик Фолс, преди месец, когато все още бях човек.
» Вашите топ 5 моменти от сериала?